Munca dependentă versus munca independentă

1. Munca independentă

 

Munca independentă poate fi prestată, în temeiul Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 44/2008 privind desfășurarea activităților economice de persoanele fizice autorizate, de către întreprinderile individuale și întreprinderile familiale, de persoanele fizice autorizate, întreprinzători persoane fizice titulari ai întreprinderii individuale, membrii familiilor care constituie întreprinderile familiale, precum și de persoanele fizice care exercită profesii liberale, completată prin Legea nr. 4/2014.

Învăţând Taichi-ul prin fişiere video

Taichi-ul, artă marţiala internă chinezească care utilizează mişcări lente şi elegante, este o excelentă metodă de a întări picioarele şi dezvolta muşchii abdominali şi tendoanele genunchilor. Taichi-ul este deseori recomandat persoanelor în vârstă astfel încât nu este de mirare că este atât de des căutată pe internet pentru a fi învăţată.

Cât durează să înveţi Taichi ?

Este o întrebare interesantă şi relativă. În primul rând ar trebui să vedem despre ce stil este vorba ( vezi articolul despre stilurile de taichi ) .
Stilul despre care voi vorbi, pentru că asta practic, este Yang .

Cum se utilizează Taichi-ul, efectiv si eficient

 

Taichi-ul este o artă marţială ca şi judo sau karate, care, în loc să se concentreze pe atac şi apărare, el încorporează tehnici de respiraţie şi mişcări controlate pentru a îmbunătăţi sănătatea. Datorită „blândeţii” sale, practic, oricine poate face Taichi.

Stiluri de Taichi Chuan

Taichi chuan-ul, care se traduce ca " Boxul perfecţiunii supreme ", provine din China, dezvoltându-se ca o formă de autoapărare. Descris ca fiind "meditaţie în mişcare," taichi-ul de azi este, în principal, practicat ca un exerciţiu care se derulează lent, cu mişcări fluide, curgătoare în scopul de a relaxa mintea şi corpul, compus dintr-o colecţie de mişcări şi posturi/poziţii numite forme 

10 Principii esentiale in Taijiquan

  Transmis oral de Yang Chengfu, inregistrat de Chen Weiming

 

 

 1. Gol, vioi, impingand in sus energia

'Impingand in sus energia' inseamna ca pozitia capului este dreapta si spiritul este in varful capului. Nu trebuie sa flosesti forta.

Cum sa-ti alegi arta martiala

 

Te-ai decis ca ar fi momentul sa inveti o arta martiala ( din diverse motive : da bine, vrei sa-ti pui ordine in psihic si fizic, sa cuceresti o fata, te gandesti sa te aperi de unii si altii, ai vazut la TV ceva ce te-a facut sa visezi ... )

Conditii de utilizare a paginii

  • Conditii de utilizare a paginii

      Regulament general Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat pagina doar pentru mine. De aceea trebuie sa stii ca trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la...

    Citește mai mult: Conditii de utilizare a...