Cum se utilizează Taichi-ul, efectiv si eficient

 

Taichi-ul este o artă marţială ca şi judo sau karate, care, în loc să se concentreze pe atac şi apărare, el încorporează tehnici de respiraţie şi mişcări controlate pentru a îmbunătăţi sănătatea. Datorită „blândeţii” sale, practic, oricine poate face Taichi.

Trebuie doar de să înveţi câţiva paşi pentru a fi sigur că utilizezi Taichi-ul în mod eficient, pentru a obţine beneficii maxime.

 

Pasul 1

 

Decide exact ceea ce vrei să obţii prin practica Taichi-ului. Taichi este o artă marţială, dar este „blând” şi „concentrat”, care foloseşte o serie de mişcări controlate pentru a canaliza energia din corp. Te poate ajuta să te relaxezi, să îmbunătăţească flexibilitatea şi echilibrul, precum şi de a spori rezistenţa musculară. Trebuie să ştii scopul tău înainte de a putea utiliza în mod eficient Taichi.


Pasul 2

Pe baza scopurilor tale, pentru ce vei învăţa Taichi, decide dacă preferi să mergi în clase speciale sau vei învăţa la domiciliu. Există cluburi de sănătate şi centre de fitness care au clase care vizează un anumit scop. De exemplu, ar putea fi o clasă de Taichi care vizează persoanele în vârstă şi persoanele cu artrită. Dacă, însă, doreşti să-ţi dezvolţi şi masa musculară, trebuie să cauţi clase care combina Taichi-ul, cu antrenamente de formare tradiţionale. Aceste cursuri orientate te vor ajuta să foloseşti Taichi-ul în mod eficient pentru obiectivele tale specifice. Dacă eşti în căutarea unor informaţii de ansamblu, generale, ar fi posibil să preferi să începi cu un DVD în intimitatea, căldura şi liniştea casei tale. Indiferent ce cauţi, eu recomand cu căldură clasele de taichi, unde vei beneficia de experienţa unui antrenor – sifu – şi vei constata că vei învăţa mult mai repede decât singur.

Related Articles

Conditii de utilizare a paginii

  • Conditii de utilizare a paginii

      Regulament general Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat pagina doar pentru mine. De aceea trebuie sa stii ca trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la...

    Citește mai mult: Conditii de utilizare a...